tala fou

WUHAN, Iulai 17 (Xinhua) — O se vaalele uta Boeing 767-300 na malaga ese mai le Malae Vaalele a Ezhou Huahu i le ogatotonu o le Itumalo o Hubei o Saina i le 11:36 i le taeao o le Aso Sa, ma faailogaina ai le amataga aloaia o galuega a le malaevaalele o uta faapolofesa muamua a Saina.

O loʻo i totonu o le taulaga o Ezhou, o le uluai malae vaʻalele faʻapolofesa uta uta i Asia ma le lona fa o lona ituaiga i le lalolagi.

O le malaevaalele fou, faʻapipiʻiina i uta uta e 23,000 sikuea mita, o se nofoaga autu o felauaiga o uta e lata i le 700,000 sikuea mita, 124 paka faʻamau ma ala e lua, o loʻo faʻamoemoe e faʻaleleia le lelei o felauaiga o uta i luga o le ea ma faʻalauteleina le tatalaina o le atunuʻu.

O le faagaioiina o le Malae Vaalele a Ezhou Huahu e ogatasi ma manaoga o atinae a Saina, o le tala lea a Su Xiaoyan, faatonu sinia o le matagaluega o fuafuaga ma atinae a le malae vaalele.

Ole numera o afifi na fa'atautaia e kamupani felauaiga a Saina na ausia se fa'amaumauga maualuga i luga ole 108 piliona i le tausaga talu ai, ma o lo'o fa'amoemoe e fa'amautu le fa'atupulaia i le 2022, e tusa ai ma le State Post Bureau.

O galuega a le malaevaalele a Ezhou o loʻo faʻatusatusa i le Memphis International Airport i le Iunaite Setete, o se tasi o malae vaalele sili ona pisi i le lalolagi.

O le SF Express, le ta'ita'i o Saina o lo'o tu'uina atu auaunaga, e taua tele lona sao i le malae va'alele i Ezhou, e pei lava o le fa'aogaina e le FedEx Express le tele o uta i le Malae Va'alele Fa'avaomalo o Memphis.

SF Express o lo'o umia le 46 pasene o sea i le Hubei International Logistics Airport Co., Ltd., le fa'atautaia o le Malae Va'alele a Ezhou Huahu.O le kamupani o lo'o tu'uina atu auaunaga na fa'avae tuto'atasi se nofoaga mo femalaga'iga o uta, se nofoaga e fa'avasega ai uta ma se nofoaga va'alele i le malaeva'alele fou.O lo'o fuafua foi le SF Express e fa'agasolo le tele o ana afifi e ala i le malaeva'alele fou i le lumana'i.

"I le avea ai o se uta uta, Ezhou Huazhu Malae Vaalele o le a fesoasoani i le SF Express e fausia se fesoʻotaʻiga fou faʻatautaia," o le tala lea a Pan Le, le faʻatonu o le matagaluega IT a le malaevaalele.

“E tusa lava po o fea e taunuu i ai, o uta uma a le SF Airlines e mafai ona fesiitai ma faavasega i Ezhou a o lei aveina atu i isi aai i Saina,” o le tala lea a Pan, ma faaopoopo atu o sea felauaiga o le a mafai ai e vaalele uta a le SF Express ona faagaoioia i le malosi atoatoa. o lea ua faaleleia atili ai felauaiga.

O le taulaga o Ezhou o lo'o loka i le eleele e faitau selau kilomita le mamao mai so'o se taulaga.Ae o le malaevaalele fou, o oloa mai Ezhou e mafai ona taunuu i soo se mea i Saina i le po ma atunuu i fafo i aso e lua.

"O le malaevaalele o le a faʻalauiloaina le tatalaina o le ogatotonu o Saina ma le atunuʻu atoa," o le tala lea a Yin Junwu, o le faatonu o le Ezhou Airport Economic Zone Management Committee, ma faʻaopoopo mai o kamupani vaalele ma vaʻa mai le Iunaite Setete, Siamani, Farani ma Rusia ua uma. aapa atu e fausia le galulue faatasi ma le malaevaalele.

E ese mai i va'aiga uta, o lo'o tu'uina atu fo'i e le malae va'alele 'au'aunaga va'alele pasese mo Hubei i sasa'e.E fitu auala pasese e fesoʻotaʻi ai Ezhou ma nofoaga e iva, e aofia ai Beijing, Shanghai, Chengdu ma Kunming, ua amata ona faʻaogaina.

Ua tatalaina e le malaevaalele ni auala e lua o uta i Shenzhen ma Shanghai, ma ua fuafua e faaopoopo ai auala faavaomalo e fesootai ma Osaka i Iapani ma Frankfurt i Siamani i totonu o lenei tausaga.

O le malaevaalele o loʻo faʻamoemoe e tatalaina e tusa ma le 10 auala uta faʻavaomalo ma 50 auala i totonu o le atunuʻu i le 2025, faʻatasi ai ma uta ma meli e oʻo atu i le 2.45 miliona tone.

FA'AMAINA IA NEI TEKNOLOSI FA'AVAE

O le na'o le malaeva'alele fa'apolofesa o uta uta i Saina, o le Malae Va'alele a Ezhou Huahu ua fa'ataunu'uina tulaga fa'atekinolosi ma fa'agaioiga atamai.O le au faufale o le poloketi na talosaga mo le sili atu i le 70 pateni ma puletaofia mo tekinolosi fou, e pei o le 5G, faʻamatalaga tetele, faʻasologa o ao ma le atamai faʻapitoa, mo le faʻaogaina o le malaevaalele fou e saogalemu, lanu meamata ma sili atu le atamai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e sili atu i le 50,000 masini i lalo o le auala mo le pueina o le galu vibration e mafua mai i le taʻavale a le vaalele ma le mataʻituina o osofaʻiga.

Fa'afetai i se faiga fa'avasega uta uta, ua matua fa'aleleia atili le lelei o galuega i totonu o le logistics transfer center.Faatasi ai ma lenei faiga atamai, o le gafatia o le gaosiga fuafuaina o le fesiitaiga e tu i le 280,000 parcels i le itula i se taimi pupuu, lea e mafai ona oʻo atu i le 1.16 miliona fasipepa i le itula i se taimi umi.

Talu ai o se malaeva'alele o uta, o va'alele la'u uta e tele lava ina alu ese ma tulaueleele i le po.Ina ia fa'asaoina galuega a tagata ma fa'amautinoa le saogalemu ma le lelei o malae va'alele, e fa'amoemoe le au fa'atautaia malae va'alele e tele masini e mafai ona fa'apipi'i e sui ai tagata mo galuega i le po.

“Ua toeitiiti atoa le tausaga e su’e ai ta’avale e leai ni ta’avale i vaega fa’apitoa i luga o le talieleele, ma fa’amoemoe e fausia se talieleele e leai ni ta’avale i le lumana’i,” o le tala lea a Pan.

31

Ose va'alele uta la'u pasese i le Ezhou Huahu Malaeva'alele i Ezhou, totonugalemu o Saina Hubei Province, Iulai 17, 2022. O se va'alele uta na alu ese mai le Ezhou Huahu Malaeva'alele i le ogatotonu o Saina Hubei Province i le 11:36 i le taeao o le Aso Sa, fa'ailogaina le amataga aloaia o galuega. o le malaevaalele uta uta fa'apolofesa muamua a Saina.

O loʻo i totonu o le taulaga o Ezhou, o le uluai malae vaʻalele faʻapolofesa uta uta i Asia ma le lona fa o lona ituaiga i le lalolagi (Xinhua)


Taimi meli: Iul-18-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou